Tanboutique, dé tan expert

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van tanning, en de liefde en grote passie voor het vak, is Tanboutique de tan expert voor iedereen die behoefte heeft aan een mooie, egale kleur. Onze missie is dan ook om iedereen te voorzien van het juiste product. Wij beiden een ruim assortiment producten aan, zodat er voor ieder huidtype altijd het perfecte product te vinden is. Niet alleen voor producten voor onder de zonnebank kan je bij ons terecht, maar ook voor in de buitenzon en op het gebied van selftanning zijn wij de expert.

Klantentevredenheid op 1

Wij vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is met zijn of haar product, die nauw aansluit op zijn of haar wensen. Daarom staat expertise, kwaliteit en service altijd op nummer 1. Naast de verkoop van onze producten , kan je altijd bij ons terecht voor vragen of een uitgebreid advies. Lees onze blog om alles te weten te komen over zonnen en de daarbij behorende producten. Liever een advies op maat? Stel dan gerust je vraag en wij adviseren je graag.

✹ Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
✹ Gratis bezorging vanaf 25 euro.
✹ Gratis sample bij je bestelling
✹ Advies? Spreek ons aan in de chat.

Onze merken

Een zonnebankcrème is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zonnebank. Het belangrijkste verschil met een zonnebrand (SPF) is dat een zonnebankcrème geen beschermingsfactor (SPF) bevat. Met een zonnebankcrème word je mooier, sneller en langer bruin. Wij verkopen zonnebankcremés van merken o.a. JWOWW, Australian Gold en Devoted Creations.